Kunci Gitar Miqbal GA - Idaman Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Miqbal GA - Idaman.

Miqbal GA - Idaman Chord

[Chorus]
             C       D
pinginku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
     Am          D      G
seko kuwi kowe dadi ora love you

[Intro]
C D G -D/F# Em
Am D G

   G                    D
pancen aku dudu wong nduwe
       C               D            G
bedo karo de'e sing menang sak kabehe
         C        D
bondo ndunyo ra sepiro
       Bm      Em
ora nduwe opo-opo
        Am                    D
sadar diri aku mesti mbok larani

[Chorus]
             C       D
pinginku iso dadi idaman
                Bm        Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
     Am          D      G
seko kuwi kowe dadi ora love you

[Intro]
Am D Bm Em
Am D G
C D Bm Em
Am D G

   G                    D
pancen aku dudu wong nduwe
       C               D            G
bedo karo de'e sing menang sak kabehe
         C        D
bondo ndunyo ra sepiro
       Bm      Em
ora nduwe opo-opo
        Am                    D
sadar diri aku mesti mbok larani

[Chorus]
             C       D
pinginku iso dadi idaman
                Bm      Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
     Am          D      G
seko kuwi kowe dadi ora love you

             C       D
pinginku iso dadi idaman
                Bm      Em
nanging aku kok ora seragaman
            Am         D
kerjone aku iseh serabutan
           G
bayare aku iseh pas-pasan

             C         D
nuruti kabeh penjalukanmu
               Bm           Em
tak rewangi ra mangan seminggu
     Am          D           G   Em
seko kuwi kowe dadi ora love you
     Am          D           G   Em
seko kuwi kowe dadi ora love you
        Am D          G
tanpo kowe aku biasa wae




Chord Gitar Terkait