Kunci Gitar Si Moen - Wayahe Mundur Chord




Si Moen - Wayahe Mundur Chord

C                 D
tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne

[Intro]
C D G

[Verse]
G             C
umpamane kowe iseh ning kene
D                G
tak kandani pangarepanku iki
Am     D         Bm          Em
 pengenku urip bareng dadi siji
     Am          D          G
nyatane ono sing iso ngganteni

[Int]
Am Bm C D

G                C
seko winih ngasi tukule getih
D                  G
tak lakoni nganggo ikhlase ati
Am       D         Bm
wes bola-bali percoyo
         Em              Am
kanggo kowe sing tak tresno
       D         G
akhire tok sio sio

C         D
kudu kepiye
         Bm
bertahan mung loro dewe
         Em
berjuang raono gunane
Am                D
tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne

[Chorus]
       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur
            C
saiki kabeh wes ajur
D         G
wayahe mundur

[Int]
C D Bm Em
C D G

C         D
kudu kepiye
         Bm
bertahan mung loro dewe
         Em      E
berjuang raono gunane
Am                D
tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne

[Chorus]
       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur
            C        D
saiki kabeh wes ajur

       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur
            C
saiki kabeh wes ajur
D         G
wayahe mundur



Chord Gitar Terkait