Chord dan Lirik "RASAKNO"

[Intro]
C Am F G
C G

[Verse]
C            -G/B Am
sak kedepe moto aku iso lali
       F                      G
marang sliramu sing tau nglarani
C             -G/B Am
sak jembare roso sabarku ning ati
         F                  G
wis ra bakal iso nompo kowe bali

[Int]
F G C -G

C           -G/B Am
salahmu mbiyen kowe ngliyo ati
          F                G
ngilangke roso percoyo ati iki
C               -G/B Am
nganti tekan tibo wayahe wis ganti
       F                  G
kowe getun ninggal njaluk bali

[Chorus]
        F     G
ora ngrumangsani
         Em       Am
aku sing paling setio
         Dm         G
aku sing paling gemati
             C
nanging kowe milih wong liyo
    F       G          Em       Am
aku ora peduli saiki kowe dilarani
       Dm    G               F
kowe disio-sio mbasan ngerti aku
G            C
sing selalu ono

[Int]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

C                Am
salahmu mbiyen kowe ngliyo ati
          F                 G
ngilangke roso percoyo ati iki
C                   Am
nganti tekan tibo wayahe wis ganti
       F                  G
kowe getun ninggal njaluk bali

[Chorus]
        F     G
ora ngrumangsani
         Em       Am
aku sing paling setio
         Dm         G
aku sing paling gemati
             C
nanging kowe milih wong liyo
    F       G          Em       Am
aku ora peduli saiki kowe dilarani
       Dm    G               F
kowe disio-sio mbasan ngerti aku
G            C
sing selalu ono

        F     G
ora ngrumangsani
A       G     A
ora ngrumangsani
         F#m      Bm
aku sing paling setio
         Em         A
aku sing paling gemati
             D
nanging kowe milih wong liyo
    G       A          F#m      Bm
aku ora peduli saiki kowe dilarani
       Em    A               G
kowe disio-sio mbasan ngerti aku
A            D
sing selalu ono
               G  A            D  Bm
mbasan ngerti aku sing selalu ono
      G  A         D
saiki aku wis ora ono



Chord Gitar Terkait